Onze diensten

Bent u op zoek naar een bedrijf dat uw vloerbedekking professioneel kan verzorgen? Neem vandaag nog contact op voor alle mogelijkheden en/of een vrijblijvende offerte.

Voor een breed assortiment aan vloerbedekkingen

Het is natuurlijk niet zomaar een keuze, de keuze voor een nieuwe vloer. Kiest u voor PVC, linoleum, vinyl, tapijt of toch laminaat. Nick ten Broek vloerbedekkingen verzorgt het allemaal en kan u desgewenst voorzien van vrijblijvend advies, zodat u uw keuze zorgvuldig kunt afwegen. In Wormerveer en omstreken hebben wij allerlei soorten vloerbedekking mogen aanleggen voor zowel particulieren als bedrijven.

Alle typen vloerbedekkingen
zijn mogelijk

Elk soort vloerbedekking kent zijn voor- en nadelen. Om de juiste afweging te kunnen maken, heb ik voor u in het kort de voor- en nadelen geschetst van de diverse opties die ik u aan kan bieden.

Heeft u naar aanleiding hiervan toch nog aanvullende vragen, dan beantwoord ik deze graag.

Bel ons direct:

06 10 44 88 13

PVC vloerbedekkingen

PVC vloeren blijven nog altijd aan populariteit winnen. Met name de PVC vloer met visgraat motief is een veelvuldig gekozen uitvoering.

De meest populaire keuze

De huidige PVC vloeren zijn niet of nauwelijks te onderscheiden van een echte houten vloer, maar zijn qua kosten een stuk vriendelijker! PVC vloeren zijn bovendien eenvoudig in onderhoud, hebben geluiddempende eigenschappen en gedijen goed bij vloerverwarming.

Bent u geïnteresseerd in het laten aanleggen van een nieuwe PVC vloer? Wacht dan niet langer, maar neem vandaag nog contact op met Nick ten Broek vloerbedekkingen. Ik kom graag met u in contact om de vloer van uw wensen samen te stellen.

Linoleum of vinyl,
in vele mogelijkheden beschikbaar

Linoleum

Linoleum kent ook vele voordelen. Het heeft een lange levensduur en is milieuvriendelijk. Het is een zeer hygiënische optie en is gemaakt van warmte geleidend materiaal, waardoor de combinatie met vloerverwarming goed is. In onderhoud is de vloer ook goed te doen, maar pas wel op met het achterlaten van natte plekken op de vloer, daarmee kan de vloer beschadigd raken. Verder is een linoleum vloerbedekking antistatisch. Dit houdt in dat het eenvoudig is om de vloer stofvrij te houden, wat bijvoorbeeld interessant kan zijn voor mensen met bepaalde allergieën en gevoeligheid bij de luchtwegen.

Laat een linoleum vloer echter wel leggen door een specialist, want de vloer moet volledig vrij zijn van oneffenheden. Dit om scheuren in de vloer te voorkomen.

Vinyl

Met betrekking tot vinyl vloeren, is het ook van belang dat de specialist dit aanlegt. Er zijn immers veel vinyl vloeren van matige kwaliteit met een hele kleine slijtlaag op de markt. De dunnere vinyl vloeren hebben tevens een korte levensduur.

Wanneer u kiest voor een betere kwaliteit vinyl vloerbedekking, kunt u uitgaan van een levensduur van zo’n 10 á 20 jaar. Het is daarnaast een vloer dat in prijsklasse een stuk vriendelijker is, u kunt het immers zelf aanleggen en het is verkrijgbaar in ontzettend veel uitvoeringen.

Laminaatvloeren

Ook voor de vakkundige aanleg voor een laminaatvloer kunt u rekenen op Nick ten Broek vloerbedekkingen.

Beschikbaar in vele uitvoeringen

Laminaat wordt los gelegd, waardoor u het in de toekomst ook mee zou kunnen verhuizen. Laminaat is beschikbaar in vele uitvoeringen, waardoor u alle kanten op kunt! Laminaat is qua prijs de goedkoopste optie, maar wanneer deze beschadigd raakt, is het niet meer te repareren. Verder is ook deze vloerbedekking qua reiniging een aantrekkelijke optie.

Wilt u hier meer over weten? Neem dan gerust contact op met Nick ten Broek vloerbedekkingen voor meer informatie.

Neem contact op

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen?

Neem dan gerust contact met mij op. Ik kom graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

06 10 44 88 13

nicktenbroek@icloud.com

© 2024 Nick ten Broek vloerbedekkingen | Power Internet B.V. Professionele websites | RJHosting voor domeinregistratie | privacyverklaring | Power For Jobs